MALA KUHINJA | FUTOG Adresa: Carice Milice 6, 21410, Futog Telefon: 021 895628, 063 8661616 Radno Vreme: 09.00–23.00 Nedelja je neradni dan. malakuhinjafutog@gmail.com

Moja mala kuhinja se nalazi na 12-om kilometru od Novog Sada prema Bačkoj Palanci. Poslednjih osam godina se trudimo da svojim gostima pružimo prijatan ambijent, bogat meni za sve vrste proslava, okupljanja, ali i mesto gde mogu napraviti pauzu za doručak, ručak i večeru uz najkvalitetniju hranu sa našeg podneblja.

Ugostiteljstvo je porodični posao koji negujemo više od 30 godina. Naša baka Vera se trudila da nas od malih nogu upozna sa tajnama velikih majstora kuhinje zbog čega smo joj beskrajno zahvalni. Svoje znanje stečeno višegodišnjim radom u restoranima nesebično je delila sa nama i naučila nas kako da radimo i volimo ovaj posao.

U potrazi za dodatnim zananjem, iskustvo smo sticali kako u najpoznatijim novosadskim ugostiteljskim objektima, tako i van granica naše zemlje. Posle 10 godina rada, upoznavanja sa tradicijama drugih zemalja i jelima koja se spremaju u različitim krajevima sveta, odlučili smo da napravimo prvi samostalni korak u ugostiteljstvu, otvorivši svoj restoran kojem smo simbolično dali ime “Moja mala kuhinja”.

Od te 2009-e godine do sad možemo se pohvaliti da smo nahranili mnogo ljudi, da smo organizovali ketering za razne vrste okupljanja, svadbi, rodjendana… Izdvojili bismo saradnju sa Novosadskim Univerzitetima, bolnicama, školama, vrtićima i mnogim firmama iz Novog Sada i okoline.

Stvorili smo mesto gde možete da se odmorite od urbane svakodnevnice, gde možete da se počastite najfinijom domaćom rakijom, vinom, kvalitetnom hranom i da skupite energiju za dalje dnevne aktivnosti. Naše osoblje će se potruditi da provedete prijatno vreme kod nas i da nam dođete opet.

8

GODINA TRADICIJE

1500

POPIJENIH FLAŠA VINA

700000

IZDATIH PORCIJA

2070

“FOLLOWERA”

KINESKI MOMENTI

Doručak služimo do podne

Naši gosti su rekli…